Det praktiske

det-praktiske.jpg

Det praktiske

Hvem er det for?
Dagen er for dig, som arbejder med Joomla! på forskellige niveauer. Fra begynder til nørd. Det eneste det kræver er, at du allerede kan installere en Joomla! udvidelse og har arbejdet med Joomla!.

Hvor og hvornår er det?
Det hele foregår lørdag den 26. oktober 2019 kl. 8.45 - 17.00 hos DGE Miljø- og Ingeniørfirma, Literbuen 13, 2740 Skovlunde.

Hvad vil der ske i løbet af dagen?
Dagen vil være en afveksling mellem oplæg/undervisning og hands-on. Først får vi et oplæg om et emne, og bagefter bruger vi tid på selv at prøve at arbejde med det – hands-on. Der vll også være nogle oplæg, som blot er ren undervisning.

Hands-on konceptet
Hver deltager eller gruppe får et login til et arbejdssite. De komponenter, moduler og plugins, der skal arbejdes med, vil være installeret på forhånd, så vi bruger tiden på at arbejde med de forskellige emner. Når der er hands-on på programmet, kan deltagerne arbejde både sammen og hver for sig.

Hvad skal jeg medbringe?
Medbring egen computer - vi har et arbejdssite klar til dagen. Vær også klar til at tage evt. noter. Der vil være kaffe, te og vand hele dagen, men du skal selv sørge for mad og andre drikkevarer.

Hvad koster det?
Det koster et meget symbolsk beløb af kr. 50 til at dække indkøb af let morgenbrød, kaffe, te samt kage. Beløbet bedes indbetalt til MobilePay Box, box29277, samtidig med tilmelding.

Tilmelding
Tilmelding foregår udelukkende via JUG Københavns Facebook gruppe.

 

Kontaktpersoner

Jens Riishede
Jens Riishede
Tlf.: 22 81 90 88
Mail: jens@riishede.com
Bibbi Bryld
Bibbi Bryld
Tlf.: 25 46 42 60
Mail: bibbi@abmano.dk
Image
© JUG-CPH | Joomla! workday

Please publish modules in offcanvas position.